Op de fiets voor de Brandwondenstichting

Zwolle – Op zaterdag 17 september organiseert Brandweer IJsselland voor de zesde keer een fietstocht voor de Brandwondenstichting. Voor deze editie is een tocht uitgezet richting de Veluwe. Deelnemers fietsen vanaf Zwolle Zuid via Hattem door de bossen richting Heerde en weer terug. Zoals ieder jaar zijn alle fietsers weer van harte welkom, dus zet de datum in je agenda en meld je aan.

173-9930_resize.jpg 

De fietsers starten de 17e september tussen 9.00 en 10.00 uur bij de brandweerkazerne aan de Marsweg in Zwolle en hebben de keuze uit een tocht van 50 of 80 kilometer. Iedere deelnemer betaalt een kleine bijdrage (van € 7,50) en kan sponsors werven. Zowel het inschrijfgeld als de opbrengst van de sponsors gaan volledig naar de Brandwondenstichting.

Meefietsen voor het goede doel Iedereen die aan de tocht mee wil doen, kan zaterdag naar de brandweerkazerne komen en daar zijn/haar inschrijfgeld betalen en meefietsen. Vooraf inschrijven kan ook, door een e-mail te sturen naar brandweerfietst@vrijsselland.nl.

Geschiedenis
Bennie van de Bosch, brandweerman in Zwolle, wilde graag een sponsorfietstocht organiseren binnen de brandweer. De eerste twee jaar was deze tocht alleen voor de brandweermannen en -vrouwen uit Zwolle, maar inmiddels is het evenement gegroeid tot een regionale fietstocht.

Artikel delen:

Reageer