Wethouder Jan Brink eerste Stadkameraad

Zwolle – Vanaf 6 september kan iedereen ‘Stadkameraad’ worden. Een crowdfunding campagne van Stadkamer waarmee, met behulp van Zwollenaren, een unieke huiskamer in Zwolle wordt gerealiseerd. Naast eeuwige dank en een betere Stadkamer krijg je als Stadkameraad, afhankelijk van de hoogte van de bijdrage, een tegenprestatie. 
Astrid Vrolijk – de Mooij, directeur bestuurder van Stadkamer zegt hierover: `Stadkamer huurt haar locatie van de gemeente Zwolle. De basisinrichting van de nieuwe locatie aan de Zeven Alleetjes kunnen we gelukkig betalen uit eigen middelen en met de opbrengst van de oude locatie. Maar voor alle plannen die we voor de toekomst hebben is het budget niet toereikend. Stadkamer is namelijk meer dan een rij kasten met boeken. Via activiteiten komen Zwollenaren in aanraking met educatie, kunst, cultuur en literatuur. Ook voor inwoners die te maken hebben met laaggeletterdheid. Daarom vragen we aan alle inwoners van Zwolle en het bedrijfsleven of ze ons willen helpen om van de huiskamer van Zwolle een succes te maken´.

Uw bijdrage aan de huiskamer van Zwolle
Vandaag heeft Wethouder Jan Brink, als eerste inwoner van Zwolle, een bijdrage overgemaakt en is daarmee de eerste ‘Stadkameraad’. Hiermee is de crowdfunding campagne voor alle inwoners van Zwolle van start gegaan. De tegenprestatie voor Stadkameraden bestaat in ieder geval uit een uitnodiging voor de feestelijke opening van de nieuwe vestiging. Hoe hoger de bijdrage, hoe meer er tegenover staat. Naast ‘Stadkameraden’ kunnen ook bedrijven een bijdrage leveren. Dit kan via een sponsorpakket waarbij bedrijven partner worden van Stadkamer. De eerste bedrijven hebben een bijdrage geleverd waardoor de campagne een vliegende start krijgt. Wilt u ook een bijdrage leveren dan kan dat via de website van Lovetofund, het crowdfundingplatform waar Stadkamer gebruik van maakt: https://lovetofund.com/projecten/stadkamer
Artikel delen:

Reageer