Voorzitter Raad van Toezicht Landschap Overijssel

Zwolle – Landschap Overijssel is verheugd dat Markeloër Anne Flierman unaniem door de Raad van Toezicht van Landschap Overijssel is gekozen tot zijn nieuwe voorzitter. Hij volgt per 1 oktober Martin Knol op die niet meer herbenoembaar is. Eerste Kamerlid en oud-voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Twente Anne Flierman is een zeer ervaren toezichthouder met grote liefde voor het Overijsselse landschap.

dr._a.h._flierman_1.jpg 

Adviseur en toezichthouder
Als doorgewinterde toezichthouder en bestuurder kan de heer Flierman Landschap Overijssel, als sparringpartner van directeur-bestuurder Jacob van Olst, verder brengen naar een mooie toekomst. Landschap Overijssel is dé organisatie die zich deskundig en met passie inzet om natuur- en landschapswaarden te versterken en anderen inspireert, motiveert en aanzet een bijdrage te leveren aan het waardevolle Overijsselse landschap. Met de heer Flierman, die bekend staat als teamspeler en verbinder, zien we goede kansen om het unieke Overijsselse landschap te beschermen, te beheren en te ontwikkelen. 

Afscheid
De heer Martin Knol heeft zich vele jaren ingezet als voorzitter van de Raad van Toezicht van Landschap Overijssel. Zichtbaar en toegankelijk voor een ieder binnen de organisatie. De heer Knol heeft Landschap Overijssel bijgestaan in de moeilijke tijd van de reorganisatie in 2013. Gelukkig zijn er ook vele prachtige momenten met de organisatie gevierd. Een grote verdienste is dat na de fusie onder het voorzitterschap van de heer Knol Landschap Overijssel echt één organisatie is geworden.

Welkom
Landschap Overijssel heet de heer Flierman van harte welkom en hoopt dat hij samen met de andere leden van de Raad van Toezicht en de organisatie een prachtige bijdrage kan leveren aan het bijzondere Overijsselse landschap.

Landschap Overijssel beheert en ontwikkelt natuur&landschap in de hele provincie Overijssel met oog voor mens, plant en dier. In de 54 eigen natuurterreinen, maar ook bij particuliere eigenaren en agrariërs in het landelijk gebied. Het werk van Landschap Overijssel wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij, het ministerie van EZ, Provincie Overijssel, sponsoren en donateurs en de inzet van talloze vrijwilligers.

 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @Steven – Nee, zo’n “baantje” is vrijwillig en onbezoldigd. En Landschap Overijssel mag zich gelukkig prijzen zo’n ervaren toezichthouder te krijgen!


    Maak melding

Reageer