G run Stadshagen op 15 oktober

Zwolle – Deze loop wordt georganiseerd voor iedereen die wil lopen. Jong, oud, dik, dun het maakt niet uit. Het gaat vooral om het plezier van het hardlopen.
Sinds vorig jaar is G-run in het leven geroepen en deze is met veel enthousiasme ontvangen door de betrokken lopers. Dit jaar wordt de G-run mogelijk gemaakt door Topfit fysiotherapie.
 
De Topfit-G-run is bedoeld voor de mindervalide loper die graag deel wil nemen aan een hardloopevenement, maar ook voor degene die gewoon een rondje willen hardlopen. Het lopen mag met een begeleider en gaat om een afstand van 800 meter.
Inschrijven voor de G-run kan vanaf de leeftijd van 6 jaar. Er is geen maximale leeftijdsgrens aan verbonden.  Vorig jaar hadden we 32 zeer enthousiaste deelnemers en hopen dit jaar op minimaal het dubbele aantal! In verband met de veiligheid van het parcours is het helaas niet mogelijk om in een rolstoel deel te nemen. Voor informatie en inschrijven ga je naar de site van de EP Stadshagenrun.nl. Dit kan tot 24 september en kost € 3,50.
Voor alle runners van de Topfit-G-run is een officieel hardloop T-shirt beschikbaar (de maat kun je opgegeven op bij de inschrijving) en na afloop ligt een mooie, dik verdiende, medaille klaar.
Artikel delen:

Reageer