3FM Serious Talents naar Het Vliegende Paard

Zwolle – De Popronde strijkt op 17 september weer neer in Zwolle op 26 locaties. Op het podium van Studentencafé Het Vliegende Paard zullen de 3FM Serious Talents Radio Eliza en Blupaint optreden.
De Popronde is voor onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve toer- en speelervaring op te doen. Middels de Popronde toeren deze talentvolle acts door heel Nederland, bouwen hun naam op, breiden hun netwerk uit en bereiken zodoende veel nieuw publiek.

Radio Eliza bestaat nog geen jaar, maar heeft al een flink aantal titels op haar naam staan. Zo wonnen ze al de Amsterdamse Popprijs, werden ze door 3FM verkozen tot Serious Talent en hebben OOR en 3voor12 de band op hun Poprondelijstjes gezet. Dit jonge zestal vormt een frisse, inventieve band die zich niet laat beperken door de grenzen van hun genre.
Blupaint, dat zijn vier begin-twintigers met het indierockhart op de goede plek. Hun retecatchy eerste single Save Me bezorgde ze de titel 3FM Serious Talent, de energieke liveshow leverde de Grote Prijs van Nederland op. Na die succesvolle proloog volgt binnenkort het smakelijke eerste hoofdstuk in de vorm van hun debuut EP.
De Popronde begint in Het Vliegende Paard om 21:00 met het optreden van Blupaint. Om 23:00 uur staat Radio Eliza op het programma. De Popronde is zoals altijd gratis toegankelijk.
Artikel delen:

Reageer