Danny Holla keert terug bij PEC Zwolle

Zwolle – Ondanks de gesloten transfermarkt, heeft PEC Zwolle zich donderdag versterkt, Danny Holla voegt zich transfervrij bij de selectie. De 28-jarige verdedigende middenvelder die tot deze zomer onder contract stond bij het Engelse Brighton & Hove Albion tekent een contract voor een seizoen.

Holla is geen onbekende voor PEC Zwolle, hij kwam in het seizoen 2007/2008 al een half jaar voor de club uit. Naast deze periode stond hij in Nederland nog onder contract bij FC Groningen, VVV-Venlo en ADO Den Haag. Danny Holla over zijn komst: ,,Het voelt goed om bij PEC Zwolle terug te keren. Ik ken de club en het is mooi om te zien wat voor groei er de laatste paar seizoenen heeft plaatsgevonden. Ook werkt het natuurlijk mee dat ik in Groningen met trainer/coach Ron Jans prettig heb samengewerkt. Voor mij persoonlijk is het van belang om het komende seizoen minuten te maken en weer in een ritme te komen. Ik ben blij deze kans bij PEC Zwolle te krijgen." Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Met Danny halen we een ervaren middenvelder bij onze groep. Doordat hij een verleden bij PEC Zwolle heeft, weten we als club precies wat we aan hem hebben. Zo is hij met zijn energieke manier van voetballen een toegevoegde waarde voor onze selectie, die op deze manier nog meer in balans komt. Danny sluit vanaf vrijdag bij ons aan op het trainingsveld."

Artikel delen:
Reacties 67
 1. Goede speler die andere kwaliteiten heeft dan de rest van de selectie, een dergelijke speler is wat laat aangetrokken, maar beter laat dan nooit. Met de huidige selectie mogen we niet degraderen, ondanks het feit dat we moeilijk scooren.


  Maak melding

 2. Echt wel een aanwinst denk ik, een contract voor één seizoen is niet veel, maar ook met het oog op eventuele blessure-gevallen en omdat het gewoon een ander type speler is dan veel van de middenvelders die we nu al hebben, heb ik er veel vertrouwen in.

  Welkom terug Danny!


  Maak melding

 3. Gelukkig!

  bron: AD
  Jans wordt geen assistent-bondscoach: Je reinste onzin

  Ron Jans stapt niet aan boord bij de KNVB. De trainer van PEC Zwolle reageert vandaag verbijsterd op de berichten op social media dat hij assistent-bondscoach zou worden bij het Nederlands elftal.

  ,,Echt, dit is volledig uit de lucht gegrepen en je reinste onzin”, aldus Jans, die vanavond met PEC Zwolle tegen FC Utrecht speelt. ,,En ik ben geen trainer die liegt. Dit is gewoon niet waar. Ik heb hierover ook niet eens gesproken met technisch directeur Hans van Breukelen van de KNVB.”

  De KNVB is op zoek naar een geschikte opvolger van Dick Advocaat, die naar het Turkse Fenerbahce is vertrokken. De tweede assistent, Marco van Basten, vertrekt in november bij Oranje. Eerder was Ruud Gullit een optie om de rechterhand van bondscoach Danny Blind te worden, maar de oud-international trok zich terug. Eerder keerde assistent Ruud van Nistelrooy Blind en het Nederlands elftal al de rug toe.


  Maak melding

 4. We mogen tevreden zijn met een puntje. Het was weer tenenkrommend slecht….

  En Jans geen assistent-bondscoach gelukkig. Al zou het prima passen in het rijtje ‘ achterlijke keuzes’ van de KNVB.


  Maak melding

 5. Slecht Edje? Nu val je wel dik door de mand zeg. Je dagelijkse flesje azijn weer leeggedronken?

  Dit was de beste wedstrijd tot nu toe. Veel strijd, druk en passie en een goed perspectief voor de komende wedstrijden.


  Maak melding

 6. Zwollenaarisback, ik begrijp dat de klapvee-thialf supporters het prima vonden. Want die hebben een liedje van de Sjonnies kunnen brallen en dom Zwolluhhh kunnen roepen. Oftewel: een geslaagde avond. Maar nu de feiten: je speelt thuis (met het competitievervalsende kunstgrasvoordeel) tegen een zeer matige tegenstander. En je creëert zegge en schrijven 2 kansen, waarvan 1 omdat er een tegenstander groggy op de grond ligt. En dat biedt dus perspectief volgens jou? Enig lichtpuntje vond ik Vaan Polen die deze keer geen fatale fouten maakte.


  Maak melding

 7. Sjonge jonge. En ik maar denken dat Erik ten Hag een ouwe zeiksnor was.

  Wat een over het paard getild ventje is dat zeg. Een paar wedstrijdhes met Jong Bayer Munchen gewonnen en hij denkt dat hij de broer van Louis van Gaal of Jose Morinho is.

  Maar ten Hag is een nog een “TJAKKKA !!!! Emiel Ratelband rasoptimist” vergeleken met Edje.

  Die heeft wel een verdomd hoog 05706 gehalte zeg. Die valt wekelijks door de mand. 😀


  Maak melding

 8. Ach Edje, wat zal je een treurig leven hebben…verheven voelend boven je medelanders maar nauwelijks tot geen support krijgen daarin al zal je dat zelf natuurlijk heel anders zien..
  Voor mij ben je het niet waard om zoveel aandacht te geven aangezien je toch bij je eigen beperkte gekleurde beeld blijft. Prima, maar ik ga het allemaal niet meer lezen of op je reageren. Prettig leven nog!


  Maak melding

 9. Prima zib, ga jij samen met je klapveevriendjes de twee punten uit vijf wedstrijden vieren, kan jou het schelen. Elke club krijgt de ‘supporters’ die het verdient.


  Maak melding

 10. Zucht……Henry. Ben jij echt zo simpel dat je denkt dat iedereen die realisatisch kritisch is naar PEC een eagle is? Dat bedoelde ik dus met ” moeite met inhoud’.  Maak melding

 11. Je zendt net zoveel als Erik ten Hag tijdens zijn nabeschouwing gisteravond. Heb je geen ontvang knop, dan luistert helemaal niemand meer naar je. Dat is met jou het geval.

  Over en uit.


  Maak melding

 12. Ach, rijkmannetje toch….wat een wijsheden braak je uit. Goed man! Verklaart direct waarom je niet inhoudelijk reageert: onvermogen. Geeft niet joh, zolang ” zwolluh’ lukt is er niets aan de hand, toch?


  Maak melding

 13. Edje038 Feyenoorder met Joppuh als supporter Door dik en dun. Na elke negatieve Ed-reactie volgt het “ik moet Edje038 toch gelijk geven” van Joppuh. Jullie zullen het samen vast gezellig hebben. De Statler en Waldorf van Zwolle.


  Maak melding

 14. Ach kijk, Joris meldt zich. En nu is Ed geen eagle maar een Feyenoorder. Ben benieuwd wanneer ik een psv’ er of Spartaan benoemd wordt. Maar Joris: mooi dat jij laat zien dat je hetzelfde belabberde argumentatielevel hebt als Henry.Klappen jullie ook in hetzelfde vak bij PEC?


  Maak melding

 15. Of Edje038 een eagle is of een Feyenoorder of weet ik veel wat, maakt niet uit. Je bent 1 ding niet en dat is een PEC-supporter.
  En als jij je dat wel voelt dan gaat het gezegde op: ‘met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig’.


  Maak melding

 16. Tja. En voor jou zelfs om er sowieso in de buurt te komen. Overigens, als jij echt een Heerenveen “supporter” bent neem ik het je niet kwalijk. Daar zit gewoon niet meer in.


  Maak melding

 17. Klopt, Edje038. Knap dat je dat wel door hebt. 😀 En nee, geen Heerenveen voor mij, maar dat maakt ik jouw vernauwde bewustzijn toch nIer veel uit.


  Maak melding

 18. Elke reactie van jou bewijst mijn punt over je “argumentatielevel”. Tjongejonge, ik beklaag Joppuh als hij gezellig met jou discussieert. Lukt alleen na 10 biertjes om niet depressief te worden.


  Maak melding

 19. Ik zie al veel meer spirit in een elftal dat speelt naar mogelijkheden. De slordigheidjes eruit en we kunnen voetballen. Scorend vermogen ben ik nog niet helemaal gerust op. Zou genoeg moeten zijn voor handhaving dan wel middenmoot, maar verder..


  Maak melding

 20. Hallo met adrie mensen mensen mensen waarom zo laat met aan kopen kon dat niet eerder nu lopen hun achter feiten aan hun moeten stunten tegen az67 en akax anders speel je jaar tegen degredatie haat wel lukken weet ik zeker maar kost mischien suporters


  Maak melding

 21. EdjeO38: wil jij een andere WLZ-naam gebruiken ipv de mijne.
  edje038 (het verschil tussen 0 en o is lastig waarneembaar en daardoor dus verwarrend). En succes met je dope;)


  Maak melding

 22. Dubbele namen zijn uitgesloten hoor bij WLZ. En daarbij kraamde hij
  vergelijkbare wartaal uit als jij. Heb je nog wat nuttigs gedaan vandaag?


  Maak melding

 23. edje038: blijkbaar zijn dubbele namen dus niet uitgesloten, en dat weet jij uit ervaring, met je nepnick. En waarom “hij” als je zelf vanuit edje038 schrijft? Zeer onlogisch. Leuke taak voor de admin om dit te corrigeren.


  Maak melding

 24. Alleen geregistreerde namen kunnen niet dubbel gebruikt worden Edje0/O38. dat is dus de oplossing wanneer je niet wilt dat een ander ‘jouw’ nickname gebruikt.


  Maak melding

Reageer