Fietstocht voor Zwolse gezinnen

Zwolle – Tijdens de fietsweek, van 19 tot en met 25 september, fietsen ouders en kinderen samen een tocht door Zwolle op woensdagmiddag 21 september. Travers Welzijn en Doomijn Kinderopvang hebben een leuke fietstocht uitgezet, die gratis is voor alle deelnemers.

Langs de route zijn op diverse locaties van Travers Welzijn en Doomijn activiteiten te doen. Je hoeft geen klant van Travers Welzijn en Doomijn te zijn om mee te mogen doen; iedereen is welkom. Bij iedere activiteit kun je een stempel krijgen. Wie met een volle stempelkaart over de finish komt, krijgt een tof cadeau voor op zijn of haar fiets. Travers Welzijn en Doomijn organiseren deze fietstocht samen, omdat zij het allebei van belang vinden om mensen te verbinden en letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

 

Op woensdag 21 september kun je tussen 14:00 en 15:00 uur starten vanaf De Drijber (Burgermeester Drijbersingel 11 in Zwolle, naast poppodium Hedon). Daar krijg je de route. Die fietstocht is ongeveer 11 kilometer en duurt inclusief de activiteiten ongeveer 2 uur. De finish is op dezelfde plek als de start, bij De Drijber.

Artikel delen:

Reageer