Aanstormende talenten tijdens de Popronde

Zwolle – Zaterdag 17 september komt de Popronde weer naar Zwolle. Net als bij de vorige edities komen aanstormende talenten spelen op maar liefst 17 verschillende locaties in de stad. Het rondreizende muziekfestival is gratis te bezoeken en start ’s middags al met sessies bij Maling, Hier en Daar en Plato. In de kleine zaal van Hedon zullen Rilan en Storksky optreden en in de ambtelijke Statenzaal zijn het Pitou, Nana Adjoa en Torii die het podium betreden.

Rilan komt uit Haarlem en is niet te missen door zijn afro kapsel. Hij speelt samen met The Bombardies de sterren van de hemel met zijn rock & soul sound in Hedon, Kleine Zaal. In 2012 is hij zelfs nog benoemd tot 3FM Serious Talent. Storksky is een Rock duo. Dit duo heeft een volwassen sound en kan zich dan ook vergelijken met QOTSA, MUSE en Death From Above. Storksky stond ook al op Pinkpop en de zwarte Cross.

De avond begint in de Statenzaal met Pitou. Dit talent heeft een stem die je meteen inpakt. De nummers vallen op door de klassieke achtergrond en het gebruik van vocale harmonieën, live uitgevoerd door 2 zangeressen. Nana Adjoa, zangeres en multi-instrumentalist komt ook naar Zwolle om te spelen tijdens de Popronde. Ze was al eerder te zien in de Wereld Draait Door en inmiddels heeft ze een eigen EP uitgebracht.

De Popronde-afterparty vindt plaats in de Bommel met de dansbare tracks van Cookachoo om 01:00 uur.

Artikel delen:

Reageer