DoorBrekers film in de Zwolse bioscoop

Zwolle – ‘Simson en het Schaduwwoud’, een film geproduceerd door DoorBrekers, is zondag 18 september exclusief in drie bioscopen in Nederland te zien. "We hebben een film gemaakt om aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen vanaf zes jaar," aldus Linda de Groot, eindverantwoordelijk voor Young People bij DoorBrekers. De film is in de zomerperiode in acht afleveringen afgespeeld in de zondagse diensten van de kerk.

simson.jpg 

"We merkten al snel dat niet alleen kinderen, maar mensen van alle leeftijden genoten van het verhaal, de creativiteit, de humor en de professionaliteit van de film. De hele film is geproduceerd door het Creative Team van DoorBrekers, de hele cast en crew bestaat uit mensen van DoorBrekers." Professor Profsnor heeft een tijdmachine gebouwd en haalt per ongeluk Simson naar deze tijd toe. Simson gaat samen met drie SuperKids door het spannende Schaduwwoud om de kapotte tijdmachine te kunnen herstellen. Daar moeten ze afrekenen met Simson’s aartsvijand Hein Filistijn.

De film draait zondag 18 september om 16:00 uur exclusief in Pathé De Kroon in Zwolle Iedereen is van harte welkom, tickets kunnen online vooraf gekocht worden voor € 2,- per stuk via www.DoorBrekers.nl/simson .

Artikel delen:

Reageer