Training Bijzonder geweldig van start in oktober

Zwolle – Begin oktober start de groepstraining Bijzonder geweldig. Deze training is voor vrouwen die met huiselijk geweld te maken hebben (gehad).

Tijdens de training komen verschillende thema’s aan bod, zoals de spiraal van geweld, romantische verwachtingen, schuldgevoel en hoe een gewelddadige man te herkennen. Na afloop van de training hebben de deelnemers handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en gevoelens. Begin september vinden de intakebijeenkomsten plaats om begin oktober te starten met de negen bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn op maandagen van 09.30 tot 11.30 uur. De training is gratis. Vrouwen die zich willen aanmelden, nemen contact op met Sharon Biervliet, van Kadera 088 422 24 95 of Myrthe van de Weert Sociaal wijkteam Zwolle (038)  456 97 00. Zij krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan één van de intakebijeenkomsten om te bekijken of de training bij hen past. Ook hulpverleners kunnen hun cliënten die buiten de opvang verblijven hiervoor opgeven. De training Bijzonder geweldig wordt georganiseerd door AMW de Kern, Kadera en Sociaal wijkteam Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Als je een vrouw bent en je denkt dat je zielig bent moet je deze curus echt doen ze leren je hier hoe een vertekend beeld te schetsen van de wereld en je eigen leven en dit dan ook te geloven en uit te dragen naar anderen:D:'(


    Maak melding

Reageer