Reacties 6
 1. Is dat goed nieuws? Zo’n barrel hier in de wateren?

  Trouwens, dit bericht gaat ergens anders over. ūüėČ

  Wie nu nog niet door heeft dat ie zonder licht een risico loopt, die moet eens wat beter het nieuws lezen. Het risico op een bekeuring is in ieder geval al vele malen groter dan op een ongeluk.


  Maak melding

 2. Auto’s mogen ze ook wel eens wat beter proberen. Ik zou bijna gaan denken dat er meer auto’s met gebrekkige verlichting rondrijden dan fietsers.

  Gisteravond een broodje mongeaul die ’s avonds om 23.00h helem√°√°l geen verlichting voerde. Vanmorgen eerst een auto met kapot voorlicht. Eenmaal mij voorbij gereden zag ik dat hij ook z’n ene achterlicht niet werkend had. Dan zijn er ook flink wat automobilisten die denken dat het juist is om met alleen stadslicht in het donker te rijden. Maar ik heb nog wel een paar auto’s meer gezien waarvan minimaal √©√©n lamp niet in orde was.


  Maak melding

 3. Ja, en nog meer automobilisten doen overdag hun lichten niet aan als het donker/slecht weer is. Zelfs op een mooie zomerdag heeft het meerwaarde op het gebied van veiligheid om overdag licht te voeren, maar met de grijze dagen van deze week helemaal.


  Maak melding

 4. Hm…. ‘auto’s mogen ze ook wel eens wat beter proberen’….. controleren moet dat natuurlijk zijn :-

  @Wilbert: helemaal mee eens. Vaak pak ik de auto niet maar ik heb er wel een gewoonte van gemaakt om de verlichting aan te doen, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden.


  Maak melding

Reageer