Mirjam Sterk opent hogeschooljaar

Zwolle – Op woensdag 21 september vindt Viaa Open plaats. Tijdens dit evenement wordt de officiële jaaropening van Viaa gehouden. Drs. W.R.C. (Mirjam) Sterk, directeur van MEE, zal tijdens de opening het jaarthema ‘Inspireren’ inleiden.

Viaa Open is een jaarlijks terugkerend evenement van Hogeschool Viaa. Naast de officiële jaaropening staan ook open lessen en colleges Ontwikkelingspsychologie en Studiebegeleiding op het programma. Ouders, studenten en relaties kunnen daarnaast genieten van een cabaretvoorstelling van TimZingt en deelnemen aan een interactieve (muziek)workshop van De Vuilnismannen. Het programma van Viaa Open start om 15.30 uur in de Dominicanenkerk en eindigt om 19.30 uur met een hapje en een drankje in de aula van Hogeschool Viaa.

Traditiegetrouw vindt op de woensdagochtend van Viaa Open het sponsorevenement Move2Support plaats. Studenten, medewerkers, oud-studenten en relaties komen in beweging voor een goed doel. Zo gaat een groep mountainbikers fietsen voor Stichting FamilyBase, wordt er hardgelopen voor Stichting Schulphulpmaatje en gaat een groep wielrenners het Rondje IJsselmeer fietsen voor CareFoundation. Voor meer informatie én om de activiteiten (financieel) te steunen: kijk op www.viaa.nl/move2support.

Artikel delen:

Reageer