“De Circulaire economie bestaat niet”

ZWOLLE – Een wereld waarin producten maximaal worden gerecycled en waardevernietiging wordt geminimaliseerd. Onmogelijk? Misschien. De circulaire economie zou de toekomst zijn. Maar wat is circulaire economie nou eigenlijk? En wordt de term wel op een juiste manier gebruikt? Op 20 september gaat het tijdens Café O2 over deze vragen.

Tijdens de avond is Harrie van Bommel te gast. Hij is hoofddocent/ondernemer Duurzaam ondernemen bij Saxion Hogeschool Enschede en heeft zich gespecialiseerd in Milieu en Duurzaamheid in het bedrijfsleven. Hij zal gedurende de avond uitleggen wat het begrip circulaire economie inhoudt. Hij zal daarnaast ook een kritische blik werpen op de circulaire economie. Waarom wordt alles opeens circulair genoemd? Bij Café O2 bieden we zuurstof voor de geest, de verfrissende visie van deze spreker past daarom zeker in die gedachte!

De Circulaire Economie, waar gaat dat over?
Op 20 september gaat het Café O2-seizoen van start met een inleidende avond met als speciale gast Harrie van Bommel. Na inleiding volgt verdieping, daar zullen de volgende Café O2’s over gaan. Als inwoner van Zwolle bent u van harte welkom om mee te praten en mee te denken over mooie initiatieven die passen binnen dit thema. Maar uiteraard ook om vragen te stellen. Duurzaam ondernemen; is dat dan circulaire economie? En hoe pas je dat toe in de praktijk? Kom langs en word geprikkeld.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. drama: “De circulaire economie bestaat niet. Waarom dan Harry van Bommel in stand houden….”

    Domme vraag hier. Je kunt het persoonlijk vragen, je weet wel 20/9.


    Maak melding

Reageer