Weer aanhoudingen ivm voetbalrellen

De politie heeft opnieuw drie mensen aangehouden voor de rellen bij de voetbalwedstrijd FC Zwolle/Go Ahead Eagles van eind september.

Het zijn twee mannen en een vrouw uit Zwolle. Tijdens de wedstrijd zijn vernielingen gepleegd en is met voorwerpen gegooid. Zes supporters van Go Ahead Eagles zijn na de rellen al veroordeeld tot werkstraffen. Eén supporter uit Deventer kreeg zes weken gevangenisstraf, omdat hij als de aanstichter wordt gezien.

bron: RTV Oost.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Weer aanhoudingen ivm voetbalrellen”

  1. Haalt TV oost nu niet de gebeurtenissen van GAE-Ajax en GAE-Zwolle door elkaar? Die Deventernaar die voor 6 weken is veroordeeld is dit toch ivm de rellen deze zomer tegen Ajax?

  2. Wat lijkt dit bericht veel op dit (iets eerdere) bericht:

    Openlijke geweldpleging tijdens voetbalwedstrijd

    donderdag 15 november 2007
    Woensdag 14 november zijn er opnieuw drie personen uit Zwolle aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tijdens de
    voetbalwedstrijd Go Ahead Eagles-FC Zwolle op 30 september. Het gaat om twee mannen in de leeftijd van 24 en 28 jaar en een vrouw van 26 jaar. Tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

    Tijdens de wedstrijd werden vernielingen gepleegd en met voorwerpen gegooid. Met de aanhoudingen van woensdag staat het totaal aantal nu op tien. De verdachten konden onder andere op basis videobeelden worden aangehouden.

Reacties zijn gesloten.