Zaalvoetballen en zweten in de WRZV hallen

Zwolle – De afgelopen dagen werd een volledig programma gevoetbald in de bloedhete WRZV hallen. De maand september is voor de WRZV’ers een iets andere maand dan ze afgelopen jaren gewend waren. Het was dus flink zweten geblazen in de hallen waar de temperatuur weliswaar nog beter te harden was dan buiten.

In de hoofdklasse B ontstaat er een aardige kopgroep en is al redelijk te zien, wie het komende seizoen gaan vechten om de nalatenschap van de Blazende Veiligheid. FC Hummel beet als eerste de spits af en boekte een klinkende overwinning. YBC werd vrij simpel met 12-3 aan de kant gezet. Ook Vastgoed Dalfsen wist de tweede wedstrijd vrij gemakkelijk om te zetten in de overwinning. De ploeg Dalfsen won met 9-2 van Neptunes’12. Bordeaux Groen komt net als voorgaande seizoen matig uit de startblokken. De oud-kampioen moest wederom een nederlaag slikken. Dit keer was Europanel. De Belgische Keizer 2 blijft het goed doen. De “Belg” pakte alweer drie punten door The Green Room met liefst 8-0 naar huis te sturen.

In de eerste klasse A wist afgelopen maandag EXACT een knappe 5-3 zege te boeken op Cycloon. FC Auto Siero was met 2-6 niet opgewassen tegen Opgezwolle en Minoyu Restaurant was met 5-0 veel te sterk voor Motivo. Verder verloor HubTo Desk & Office met 3-5 van Zvv Present en de Belgische Keizer 1 en VIPS deelden de punten. 
 
Old Stars United pakte wederom de drie punten Dit keer waren de Bever Boys het ‘kindje’ van de rekening. Het Leger des Heils mocht haar eerst punt bijschrijven door tegen Schildersbedrijf Middendorp een gelijkspel af te dwingen. FC Blikkie was met 3-2 te sterk voor TGL Football.
 
In de eerste klasse C stonden ook een aantal leuke affiches op het programma. Zo moest KPS Steigerbouw aantreden tegen ZVT Edon. Het werd een doelpuntrijk duel in de warme zaal waar KPS uiteindelijk veel vaker het net wist te vinden en met liefst 16-7 won. FC Banlieu was met 11-2 te sterk voor Pandje 2.0. Thrillseekers won alweer de tweede wedstrijd van het seizoen door in een ‘thriller’ Innofeet met 5-4 te verslaan. Aqua Comfort wist de dubbele cijfers te realiseren door liefst met 10-0 te winnen van FC Pitt. L&M Workwear won in een leuk duel met 4-2 van Styrinth.
 
De volgende competitieronde is op maandag 19 september en woensdag 21 september. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. 
 
Op maandag 19 september  WRZV Zwolle 1 uit in Ommen tegen ZVO/De Herberg. Deze wedstrijd staat op het programma in de KNVB hoofdklasse G en begint om 20.00 uur. 
 
Teams en individuele spelers kunnen zich nog opgeven voor de WRZV Futsal League. De competitie is voor de leeftijd van 15 t/m 18 jarigen en wordt gespeeld op de woensdagmiddag. De competitiewedstrijden duren 2 x 20 minuten. 
 
Op vrijdagavond 23 september as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Lambert Lim Duan en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom. 
 
Voor inschrijven kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl.
Artikel delen:

Reageer