Indoor trampolinepark in Zwolle

Zwolle – Vrijdag is aan de Ossenkamp het hoogste punt van Rebound World Trampoline Park in Zwolle gevierd. De bouw wordt nu goed zichtbaar.

Rebound World vierde vrijdag deze fase met een traditionele Pannenbier-ceremonie op de bouwlocatie Ossenkamp 6A in Zwolle. Wethouder René de Heer was bij de ceremonie aanwezig. Ook waren er 30 genodigden van de Nederlandse bedrijven aanwezig die de totstandkoming van dit nieuwe park mogelijk maken. Het park heeft een totale oppervlakte van 2400 m2, waarvan ongeveer 930 m2 gereserveerd is voor de receptie, restaurant en de lounge met het panoramische uitzicht over het indoor trampolinepark.

In de afgelopen jaren zijn trampolineparken erg populair geworden. Het succes is te danken aan de perfecte combinatie van plezier en beweging. Wist u dat NASA in 1980 in een onderzoek concludeerde dat trampolinespringen de meest efficiënte en effectieve vorm van lichaamsbeweging is die de mens heeft bedacht.
 
Er zijn nog veel meer lichamelijke voordelen van trampolinespringen, zoals de verjonging van lichaam en geest. Het ontbreken van een reactionaire kracht op een trampoline leidt tot gewichtloosheid op het moment dat de voeten los komen van de trampoline. Bij het landen op de trampoline zorgen G-krachten voor toename van endorfines. Endorfines zijn natuurlijke chemische stoffen in het lichaam die je stemming positief beïnvloeden.
 
De opening van het park staat gepland voor begin december 2016.
Over Rebound World
Rebound World is een nieuwe speler op het gebied van trampolineparken. Dit nieuwe en spannende merk is ontwikkeld door een groep Europese investeerders gevestigd in Dubai. Rebound World heeft contracten ondertekend voor locaties in Zwolle, (Nederland) en Montpellier (Frankrijk). Beide parken openen nog dit jaar voor het publiek.
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer