Aanhouding na opsporen gestolen telefoon

Zwolle – Een 57-jarige man uit Zwolle is vrijdag 16 september op de Verhulststraat aangehouden voor diefstal van een telefoon. De man werd gevonden met behulp van het zoeksysteem dat op de gestolen telefoon geïnstalleerd was.

politie_logo_4.jpg 

Rond 12.00 uur kreeg de politie een melding dat er een half uur eerder in een winkel aan de Oosterlaan een telefoon was weggenomen. Het slachtoffer had daarop met behulp van het zoeksysteem de locatie van zijn telefoon weten te bepalen. Deze bleek zich te bevinden in de omgeving van het winkelcentrum Holtenbroek. De politie is ter plaatse gegaan en kreeg met behulp van telefonische informatie van het slachtoffer de verdachte in het oog. Hij was op de fiets en toen hij de politie zag probeerde hij weg te komen. Agenten konden hem echter in de Verhulststraat aanhouden. Hij bleek de telefoon bij zich te hebben. Deze is in beslag genomen.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Netjes van de politie! Je hoort vaak dat ze het niet serieus nemen wanneer iemand via de functies van de telefoon kan achterhalen waar een gestolen telefoon is


    Maak melding

Reageer