Leden gezocht voor Groot Sallands Burgerpanel

 Wat vindt u van het Waterschap Groot Salland? Of over welke onderwerpen wilt u meer weten? Ontvangt u voldoende informatie over hoe het waterschap met  belastinggeld omgaat en wat vindt u van de digitale dienstverlening? Hoe kan de  belevingswaarde van water worden vergroot, heeft u tips? Het Waterschap Groot Salland wil weten of burgers tevreden zijn en start om die reden het Groot Sallands Burgerpanel. Het is het eerste digitale waterschapspanel in Nederland. 

Vandaag ontvangen 3500 inwoners van het gebied van Groot Salland een uitnodiging om deel te nemen aan het Burgerpanel. De inwoners zijn willekeurig geselecteerd uit het adressenbestand. Daarnaast is het waterschap natuurlijk ook op zoek naar geïnteresseerden die zichzelf opgeven om hun mening en ervaringen te delen. Aanmelden kan via de website van het waterschap, www.wgs.nl/burgerpanel. De onderzoeksresultaten worden door het waterschapsbestuur besproken en – daar waar mogelijk – wordt er actie op ondernomen.

 

Eerste peiling in najaar

De eerste peiling staat tot en met 25 november online. Een peiling bestaat uit 40 vragen over waterschapsgerelateerde onderwerpen. In totaal gaat het waterschap vier keer per jaar een peiling uitvoeren. Invullen neemt ongeveer tien minuten per keer in beslag. 

 

Artikel delen:

Reageer