Ruim 44 duizend euro voor KWF

Zwolle, 18 september 2016 – De jaarlijkse collecte van KWF Kankerbestrijding van 5 t/m 10 september heeft in Zwolle € 44.095,45 opgebracht, opgehaald door 556 collectanten. Een heel mooi en fantastisch resultaat. De Afdeling Zwolle dankt alle vrijwilligers die hebben bijgedragen om dit te realiseren en alle gevers voor hun bijdrage om onderzoek naar kankerbestrijding mogelijk te maken.

kwf.jpg 

Er waren dit jaar veel ervaringen van collectanten die te horen kregen dat mensen geen cash geld meer in huis hadden. "Ik heb drie avonden gelopen in mijn straat van ca. 100 adressen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat is uiteindelijk voor 95% gelukt", aldus mevrouw De Vries. "Een aantal malen heb ik te horen gekregen dat men geen cash geld in huis had, maar als ik de volgende dag terug zou komen, zouden ze wel geld hebben. Dan ga je natuurlijk nog een keer, want iedere euro is er één."
De wens om ook digitaal te kunnen geven was in Zwolle een vaak gehoorde opmerking. Wanneer deze doorbraak echt zal komen is nog onduidelijk.

Artikel delen:

Reageer