Culinaire hoogstandjes tijdens Chefs(R)evolution

Zwolle – Zondag en maandag vond de derde editie plaats van ‘Chefs(R)evolution’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom driesterren restaurant De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle. Deze werd georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl.

chefs_revolution_zwolle_3.jpg 

De top van internationale chefs maakten in Zwolle hun opwachting tijdens dit culinaire festival. Bezoekers konden verder genieten van de gratis toegankelijke BOERenmarkt XL, waarbij er op een laagdrempelige wijze kennisgemaakt kon worden met het rijke assortiment aan producten en ingrediënten van Nederlandse bodem. Een fijne selectie Alliance-chefs bereidden de heerlijkste gerechtjes in samenwerking met een van de boeren, waarbij er voor een mooi prijsje hun culinaire creaties en bijpassende wijnen geproefd kan worden. Het culinaire evenement kon vooral zondag rekenen op (internationale) belangstelling, maar ook BN’ers als de drummer van de Golden Earring Cesar Zuiderwijk weten de ‘Hoofdstad van de smaak’ te vinden. Maandag was er een kookdemonstratie van Virgilio Martinez Central uit Peru. Hij is de nr. 4 van de World’s 50 Best Restaurants.

chefs_revolution_zwolle_2.jpg

chefs_revolution_zwolle_1.jpg

chefs_revolution_zwolle_6.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

Partners
Chefs(R)evolution 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners AEG, Alliance Gastronomique, Big Green Egg, Buscaglione Espresso, Fine Dining Experience, Hanos, Henriot Champagne, Koninklijke Euroma, Lindenhoff BV, Rational, Schmidt Zeevis, VanDrie Group Kalfsvlees, Wensink Mercedes-Benz, Wijnkooperij De Lange, Zwolle Marketing, Vechtdal Overijssel, Salland Marketing en IJsseldelta.
 
chefs_revolution_zwolle_4.jpg
 
chefs_revolution_zwolle_5.jpg 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer