Goede doelenmarkt Menso Alting

Zwolle – Voor het vijfde jaar op rij organiseren tweedejaars studenten van Menso Alting het ‘Geen woorden maar daden’ evenement. Dit jaar vindt het evenement plaats op 28 september 2016 van 13.30 – 15.30 uur bij ROC Menso Alting aan de Assendorperdijk 55 te Zwolle. Dit evenement is een goede doelenmarkt waar meer dan 80 goede doelen gepromoot wordt en daarnaast wordt er geld ingezameld voor het goede doel. Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen.

Tijdens het evenement vertegenwoordigen eerstejaars studenten meer dan 80 goede doelen en wordt informatie gegeven over deze doelen. De opbrengst van de catering en de verkochte spullen wordt verdeeld over alle goede doelen die vertegenwoordigd zijn bij het evenement. ‘Geen woorden maar daden’ is een project dat volledig georganiseerd wordt door 2e jaars studenten secretarieel van Menso Alting.

Het evenement start om 13.30 uur. Bezoekers krijgen bij binnenkomst fiches waarmee zij de stands mogen beoordelen op presentatie en informatie. Rond 15.30 uur zal het evenement worden afgesloten met de prijsuitreiking voor de beste stand. Er is gratis parkeergelegenheid rondom de school.

Artikel delen:

Reageer