Razi Kanseyo per direct naar Dieze West

Zwolle – Razi Kanseyo, tot voor kort nog speler van Berkum, maakt met onmiddellijke ingang de overstap naar hoofdklasser Dieze West. Kanseyo kon door privéomstandigheden niet meer op zaterdag voetballen bij eersteklasser Berkum, de club waar hij de afgelopen 2 jaar voor speelde.

dieze_west_zwolle.jpg 

De stap naar de zondag was vervolgens snel gemaakt en bij Dieze West komt Kanseyo veel oude bekenden tegen met wie hij al eerder twee keer kampioen werd. Kanseyo speelde in het verleden eerder voor Be Quick’28 en SV Zwolle en komt nu bij Dieze West een oude bekende van hem tegen, trainer Stephan Rahantoknam. Het bestuur van Dieze West ziet Kanseyo als een welkome aanvulling op de selectie en heeft vertrouwen in een langdurige samenwerking.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Er gaan ook andere verhalen dan om privĂ© redenen niet mer op zaterdag kunnen voetballen. Dit is dus "netjes" naar buitengebracht. Dacht dat je nooit zomaar over kon stappen overigens………

  2. Er moeten goede redenen zijn wil een voetballer nadat hij is ingeschreven van club wisselt. Sowieso mag dat niet naar een andere zaterdagclub, dus blijft een zondagclub over.
    Verbaasd me overigens dat Dieze West deze jongen wil hebben na wat er is voorgevallen. Is zijn inschrijving al definitief? Want de KNVB is kritisch daar waar het om overschrijvingen binnen een seizoen gaat.

Reageer