Razi Kanseyo per direct naar Dieze West

Zwolle – Razi Kanseyo, tot voor kort nog speler van Berkum, maakt met onmiddellijke ingang de overstap naar hoofdklasser Dieze West. Kanseyo kon door privéomstandigheden niet meer op zaterdag voetballen bij eersteklasser Berkum, de club waar hij de afgelopen 2 jaar voor speelde.

dieze_west_zwolle.jpg 

De stap naar de zondag was vervolgens snel gemaakt en bij Dieze West komt Kanseyo veel oude bekenden tegen met wie hij al eerder twee keer kampioen werd. Kanseyo speelde in het verleden eerder voor Be Quick’28 en SV Zwolle en komt nu bij Dieze West een oude bekende van hem tegen, trainer Stephan Rahantoknam. Het bestuur van Dieze West ziet Kanseyo als een welkome aanvulling op de selectie en heeft vertrouwen in een langdurige samenwerking.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Er gaan ook andere verhalen dan om privé redenen niet mer op zaterdag kunnen voetballen. Dit is dus “netjes” naar buitengebracht. Dacht dat je nooit zomaar over kon stappen overigens………


  Maak melding

 2. Nette oplossing voor deze sympathieke jongen om, na de verloren concurrentie strijd, toch nog op een mooi amateur niveau aan het voetballen te blijven. Succes!


  Maak melding

 3. Dorpsroddel, Erik Ouwehuis. Er zijn tig redenen te bedenken waarom hij niet meer op zaterdag kan voetballen. Meest voor de hand liggende is werk.


  Maak melding

 4. Whaha privé redenen? Er zijn gewoon dingen gebeurd, wat niet door de beugel kan.
  En dan zeggen werken op zaterdag, jammer dat hij weggaat, goede speler en leuke man.


  Maak melding

 5. Er moeten goede redenen zijn wil een voetballer nadat hij is ingeschreven van club wisselt. Sowieso mag dat niet naar een andere zaterdagclub, dus blijft een zondagclub over.
  Verbaasd me overigens dat Dieze West deze jongen wil hebben na wat er is voorgevallen. Is zijn inschrijving al definitief? Want de KNVB is kritisch daar waar het om overschrijvingen binnen een seizoen gaat.


  Maak melding

Reageer