PEC Zwolle opent blindentribune

Zwolle – Vrijdag 30 september, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, wordt de blindentribune officieel geopend. Voorzitter Adriaan Visser, ambassadeur Sticks en 3FM DJ Frank van der Lende zullen hierbij aanwezig zijn. De blindentribune bevindt zich in vak 30 op de Klaas Drost-tribune.

blindentribune_zwolle.jpg 

Sinds dit seizoen beschikt PEC Zwolle tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal over een tribune voor blinden en slechtzienden. Tijdens de wedstrijden zijn er speciale commentatoren en vrijwilligers aanwezig ter begeleiding. Ter gelegenheid van de opening zijn tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag, waarbij ook twee blinde en/of slechtziende ADO Den Haag-supporters met begeleider uitgenodigd zijn, Sticks en 3FM DJ Frank van der Lende de gast-commentatoren. Zij maakten eerder deze zomer in het dagelijkse radioprogramma van de DJ op 3FM een item over de komst van de blindentribune bij PEC Zwolle, waarin zij spontaan samen aanboden om eenmalig het commentaar te willen gaan verzorgen."

Voor de blindentribune, waarvoor geldt dat ter begeleiding 1 extra persoon verplicht is, zijn zowel losse toegangskaarten als seizoenkaarten beschikbaar. Losse kaarten kosten €25,- voor 2 personen en zijn verkrijgbaar via de e-mail ( info@peczwolle.nl) of in de PEC Zwolle Fanshop. Een seizoenkaart voor 2 personen kost €250,- en zijn ook verkrijgbaar via info@peczwolle.nl en de PEC Zwolle Fanshop. Deze kaarten zijn altijd inclusief een gratis kop koffie/thee en een parkeerplaats in de buurt van de tribune.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer