Sounds Of Salvation start nieuw project

Zwolle – Sounds of Salvation (SOS), een project-gospelkoor van het Leger des Heils in Zwolle, begint binnenkort een nieuw project dat voorziet in een drietal optredens in december. Alle optredens zijn in Zwolle.

Het koor brengt een repertoire dat bestaat uit moderne, voor koor bewerkte populaire muziek, gospelmuziek en traditionele muziek. "Veelzijdig, afwisselend en divers", aldus dirigente Petra Bor. Deelname staat open voor iedereen die van zingen houdt en minimaal toon en maat kan houden. De gekozen projectvorm biedt deelnemers de mogelijkheid zich niet voor lange tijd te binden aan een koor. Na afloop van het project staat het ieder vrij wel of niet deel te nemen aan een volgend project. Voorwaarde is wél dat deelnemers bij de geplande optredens aanwezig zijn en de tweewekelijkse repetities bijwonen.

De koorrepetities starten op maandag 3 oktober, vervolgens iedere veertien dagen (de even weken), van 20.00-22.00 uur in het Andreascentrum van het Leger des Heils, Geert Grootestraat 9-11 in Zwolle. In totaal zes repetities. Voor aanmelden en informatie: dirigente Petra Bor, email: petrabor@hotmail.com; telefoon: 06-50894245.

Artikel delen:

Reageer