Neem plaats aan De Diezer Keukentafel

Zwolle – In de Week tegen de Eenzaamheid organiseren een aantal organisaties in de Zwolse wijk Dieze, op 28 september( inmiddels traditiegetrouw) het ontmoetingsdiner ‘de Diezer Keukentafel’. 
De deelnemers zijn hier o.a. persoonlijk voor benaderd, maar er zijn nog een aantal stoelen leeg aan de tafel. 


De Diezer Keukentafel wordt al enkele jaren georganiseerd en is een initiatief van Travers Welzijn, Buurt Inloophuis Bij Bosshardt, WIJZ en weggeefwinkel St. Het Dieze Collectief. De activiteit is onder andere bedoeld voor mensen die meer of nieuwe contacten willen maken in de wijk Dieze.  Onder het genot van lekker eten, kunnen de bewoners elkaar leren kennen of de relatie verbreden en verduurzamen. Deelname is gratis. Naast het diner worden de gangen afgewisseld met een leuke quiz. De quiz zal gaan over “ontmoeting” in de wijk. Op deze ongedwongen manier wordt het aanbod binnen de wijk, waarbij bewoners in contact kunnen komen met medebewoners, inzichtelijk gemaakt.

De Diezer Keukentafel wordt op 28 september gehouden in De Terp, Radewijnstraat 1 in Zwolle van 17:30 uur tot 21:00 uur. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij en mensen kunnen zich nog opgeven (e.vanrosmalen@wijz.nu). Door het organiseren van dit ontmoetingsdiner wordt er door de deelnemende organisatie geprobeerd om aandacht te schenken aan het thema eenzaamheid.

Artikel delen:

Reageer