Dansavond met 50 jaar popmuziek

Zwolle – My Generation is de dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje. Op vrijdag 7 oktober gaan we op de dansvloer van Hedon van Pharrell Williams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen. My Generation nodigt iedere editie een band uit om naast hun eigen werk drie covers te spelen die ze als band geïnspireerd hebben. Deze editie betreedt Beans & Fatback het Zwolse poppodium voor een set.

Resident DJ El Salvo tovert de zaal om naar een intieme avondclub met drankjes uit glas en een wijnbar met hapjes. Daarmee is de dansavond een uitkomst voor liefhebbers van het beste uit de afgelopen 50 jaar aan popgeschiedenis. Rustig ervan genietend met een goede wijn in de hand of ongestoord losgaand op de dansvloer, het kan allemaal. Beans & Fatback wakkert halverwege de avond het vuurtje verder aan met zowel eigen werk als covers van hun voorbeeld. De band, geïnspireerd door artiesten als Surf Nuggets en Obscure Rockabilly, stond voor uitverkochte zalen tijdens hun Nederlandse clubtour en speelden op festivals als Lowlands, Zwarte Cross en Where the Wild Things Are. Hun derde album Heroïne Lovestruck is vorig jaar nog uitgekomen.

MY GENERATION
FT. BEANS AND FATBACK.
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 7 Oktober
Zaal Open / Aanvang  : 21:00 uur
Entree                         : € 15,00
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.
Artikel delen:

Reageer