Operazangeres Tania Kross bezoekt Wendakker

Zwolle – Donderdag 22 september heeft zangeres Tania Kross groep k8b van De Wendakker (locatie Kopakker) in Zwolle bezocht. De kinderen uit deze groep dingen met hun muzikale act mee naar een plek in de BZT Band XXL. Deze gelegenheidsband treedt in december op voor koningin Máxima tijdens een muzikaal kerstgala in Koninklijk Theater Carré, georganiseerd door Méér Muziek in de Klas in samenwerking met KRO-NCRV.

tanja_kross_op_bezoek_op_de_wendakker_in_groep_8.jpg 

De hele morgen stond in het teken van het bezoek van Tanja: oefenen met muziek, decor opbouwen voor het optreden, de zaal klaarzetten voor alle 150 kinderen van de andere groepen die komen kijken, oefenen van het optreden voor de kleuters van groep 1 en de juiste kleding en het haar in de krul. Tenslotte de rode loper uit: de meiden van groep k8b (Lycke, Manoa, Megan en Francis) weten het hoofd voldoende koel te houden voor het grote moment daar is en dan is ze er ook echt!

Na een ruim half uur waarin de klas alleen heeft gesproken en geoefend met Tanja is er nog een optreden voor alle groepen 7 en 8 van de school en is het feest compleet! Nu zijn ze helemaal klaar voor hun tv optreden op 15 oktober. Dan wordt beslist of de meiden door mogen naar het grote optreden voor Koningin Maxima! Of ze door mogen wordt bepaald door het aantal stemmen op hun act en een echte jury. Vanaf 8 oktober 19.00 uur zijn de stembussen open tot vrijdag 14 oktober 12.00 uur. Stem dus allen op deze kanjers van meiden! Zij zetten de Vier jaargetijden van Vivaldi weer op de kaart!

Artikel delen:

Reageer