Dina komt met debuutalbum

Zwolle – In 2011 ging de zwolse zangeres Dina Popma op reis naar West-Afrika om andere muziekstijlen te ontdekken. Deze reis gaf haar de inspiratie voor haar debuutalbum ‘My Own Way’, dat zij op 1 oktober voor het eerst naar buiten brengt. 

dina_popma.jpg 

Geinspireerd door deze rijke muziekcultuur in West-Afrika schreef zij vele van de liedjes van dit album onderweg. Door op straat samen te spelen, festivals te bezoeken en bij improvisatiestukken aan te sluiten wist zij de (muziek)culturen te omarmen en zo een nieuwe sound en muziek te ontwikkelen. Dina’s missie? Muziek maken die de wereld verbindt. “Als artiest wil ik bereiken dat we in het Westen meer ruimte vinden om net zo intens naar de muziek te luisteren en het zodanig beleven als in West-Afrika. Dat we ons verbonden voelen en begrijpen dat we hetzelfde verhaal delen. Dat is mijn boodschap aan het publiek,” vertelt Dina gepassioneerd.

Het moment is aangebroken om nu op 1 oktober a.s., in Theater Odeon het publiek kennis te laten maken met haar talent. Dit zal Dina’s eerste stap zijn om als soloartiest naar buiten te treden. De setting van het concert zal, net als de muziek, intiem zijn om het publiek in het optreden te trekken. Kijk voor meer informatie over Dina of voor reserveringen voor de première op 1 oktober: https://zwolsetheaters.nl/programma/dina-popma.

Artikel delen:

Reageer