Collecteweek alleen voor de dierenbescherming

Zwolle – Vanaf volgende week zondag 2 oktober start de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming.Ook in Zwolle zal de Dierenbescherming gaan collecteren. Veel inwoners denken nog steeds dat de Dierenambulance Zwolle een onderdeel is van de Dierenbescherming.

collectebus.jpg

Dat is niet correct. De Dierenambulance Zwolle is een zelfstandige stichting die volledig gedraaid wordt door vrijwilligers en 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is voor dieren in nood en dat al 22 jaar lang. Via dit bericht wil Dierenambulance Zwolle de inwoners van Zwolle erop attenderen dat het geld wat opgehaald worden in Zwolle voor de Dierenbescherming is. En NIET voor de Dierenambulance Zwolle is. Ook al geeft de collectant aan dat het voor de plaatselijk Dierenambulance is. Wilt u de Dierenambulance Zwolle helpen? Via een financiële bijdrage of met kleding? Dat kan! De Dierenambulance Zwolle is sinds een aantal jaren begonnen met kleding inzamelen in samenwerking met Stichting Dierenlot. Op het industrieterrein aan de Ohmstraat 6 (marslanden F5, Zwolle) staan 2 grote oranje containers van Stichting Dierenlot waar u kleding kunt deponeren. Zo helpt u de Dierenambulance Zwolle om dieren in nood te helpen. 

Kijk voor meer informatie op www.dierenambulancezwolle.nl/steun-ons of stuur ons een e-mail:pr@dierenambulancezwolle.nl. Wilt u als vrijwilliger aan de slag bij de Dierenambulance Zwolle? Wij zijn opzoek naar ambulancechauffeurs en centralisten. Kijk voor meer informatie op www.dierenambulancezwolle.nl/vacatures.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Misschien de collecte commissie van de dierenbescherming hier op aanspreken ipv misbruik van het nieuws maken om je eigen clubje te promoten.


  Maak melding

 2. Geef zo wie zo niks aan de dierenbescherming, maar steun liever instanties waar echte vrijwilligers zitten, die in het belang van het dier denken. Directeur van de Dierenbescherming heeft een jaarsalaris van ??120,000, belachelijk. En vaak worden dieren vooral zwerfkatten aan hun lot overgelaten door de dierenbescherming.


  Maak melding

 3. Sorry, maar wat een rare toon zet dit bericht… Nu wordt er feitelijk gezegd geen geld aan de dierenbescherming te geven…
  Zou het niet een stuk collegialer en vooral diervriendelijker zijn om mensen te vragen om ook aan de ambu te denken, aangezien zij niet meedelen in deze collecte?


  Maak melding

Reageer