Jan Siebelink leest voor op Ouderendag

Zwolle – Voor grootouders met kleinkinderen van 3 tot 5 jaar wordt er op de Nationale Ouderendag voorgelezen door o.a. de bekende schrijver Jan Siebelink. Voor de kinderen is er een apart voorleesprogramma met versjes en verhalen. Gezamenlijk is er een afsluitende lunch. Stadkamer organiseert deze activiteit i.s.m. De Leescoalitie.

Op 7 oktober is het Nationale Ouderendag. Tevens is 2016 Jaar van het Boek: het hele jaar worden boeken en verhalen extra in de schijnwerpers gezet en is het Kinderboekenweek, waarbij opa’s en oma’s centraal staan onder het thema Voor altijd jong!. Tijdens De Nationale Voorleeslunch, die laat zien dat het voorlezen van verhalen een rol kan spelen in het doorbreken van het isolement waarin sommige ouderen verkeren, vallen deze campagnes mooi samen. Het voorlezen van een mooi verhaal of gedicht geeft ontspanning en sfeer en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Start van de ochtend is om 10.30 uur tot 12.30 uur (€10,- p.p. voor volwassenen en €5,- voor kinderen) in Doepark Nooterhof te Zwolle. Uitsluitend bij opgave vooraf via: www.lezenenlenen.stadkamer.nl/

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Annulering:

    De Nationale Voorleeslunch met Jan Siebelink vrijdag 7 oktober a.s. in de Nooterhof is afgelast. Stadkamer heeft deze activiteit georganiseerd i.s.m. de Leescoalitie maar wegens geringe belangstelling gaat deze activiteit niet door.


    Maak melding

Reageer