Samen aan de slag tijdens Natuurwerkdag

Zwolle – Zin in een dagje buiten zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Op zaterdag 5 november vindt voor de 16e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Meld je nu aan!

natuurwerkdag_zwolle.jpg 

De grootste vrijwilligersdag in het groen voor jong én oud Samen buiten aan de slag met zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Dat kan op zaterdag 5 november tijdens de Natuurwerkdag 2015. LandschappenNL organiseert dit jaar voor de 16e keer de Natuurwerkdag op meer dan 100 locaties in Nederland. Op veel locaties zijn speciale activiteiten voor kinderen, zodat het hele gezin mee kan doen. In Overijssel zijn tientallen locaties waar vrijwilligers aan de slag kunnen tijdens de Natuurwerkdag. Zo kun je wilgen knotten op landgoed Soeslo bij Zwolle of met Vitamine G een start maken om Stadshagen te vergroenen.

Vorig jaar deed een recordaantal van 1.550 vrijwilligers mee in Overijssel; dit jaar gaat Landschap Overijssel voor de 1.600! Dus, heb je zin om samen met buren, vrienden of familie een dagje buiten te werken, met na afloop een kop lekkere soep van Landschap Overijssel? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl voor de activiteiten bij jou in de buurt en meld je aan!
Waardevol Overijssel
Overijssel is prachtig, met waardevolle natuur en afwisselend landschap. Prachtig, maar kwetsbaar. Willen we dat onze (klein)kinderen ook nog kunnen genieten van het waardevolle landschap, dan moeten we het beschermen. Landschap Overijssel beschermt natuur & landschap al ruim tachtig jaar. Dit doen wij samen met 10.000 donateurs en 7.500 vrijwilligers. Meer informatie: www.landschapoverijssel.nl.
Artikel delen:

Reageer