OndernemersPartij praat over koopzondagen

Zwolle – Op donderdagavond 27 oktober a.s. organiseert de OndernemersPartij een regiobijeenkomst voor ondernemers in het MKB en ZZP’ers in het Parochiehuis te Zwolle. Aanvang van deze avond is 20.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen ondernemers kennis maken met de partij en haar standpunten. Tevens wordt er een debat gevoerd over het koopzondagenbeleid in de Gemeente Zwolle. De OndernemersPartij neemt deel aan de Tweede Kamer verkiezingen in 2017. De OndernemersPartij richt zich helemaal op het MKB en de ZZP’er. "Een grote groep ondernemers die door geen enkele politieke partij in Den Haag expliciet vertegenwoordigd wordt. Zij weten als geen ander dat politiek Den Haag de ondernemer vreselijk in de steek heeft gelaten".

Vrijheid van ondernemen staat bij de OndernemersPartij hoog in het vaandel. Standpunten zoals het terugdringen van de administratieve lasten en het beperken van de loondoorbetalingsplicht bij ziekte vindt u in het verkiezingsprogramma terug. Partijleider is Hero Brinkman.

De OndernemersPartij heet u op 27 oktober a.s. graag welkom in het Parochiehuis te Zwolle. Adres: Valkenbergweg 24. De aanvang van deze avond is 20.00 uur.

Meer informatie over deze avond vindt u in de agenda op de website van de OndernemersPartij. U kunt zich hier ook aanmelden. www.ondernemerspartij.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. “Een grote groep ondernemers die door geen enkele politieke partij in Den Haag expliciet vertegenwoordigd wordt. Zij weten als geen ander dat politiek Den Haag de ondernemer vreselijk in de steek heeft gelaten”

    De zoveelste klaagpartij voor een vermeend achtergestelde bevolkingsgroep. En toen zag ik de naam van de partijleider… Waarom verbaast het me niet?


    Maak melding

Reageer