Nieuw beweegaanbod voor 55+

Zwolle – Vanaf 4 oktober 2016 starten er weer nieuwe lessen BeweegMee! voor senioren. Annejet Cramer, Dennis ter Bruggen en Sanne Weijschede (buurtsportcoaches van SportService Zwolle) leggen uit wat BeweegMee! Voor senioren is: “BeweegMee! is een beweeggroep voor mensen van 55 jaar en ouder, speciaal ook voor mensen die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut maar graag willen blijven bewegen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de fysiopraktijk van harte welkom om een keer mee te doen.

Het doel is om mensen in beweging te krijgen en in beweging te houden.” BeweegMee! aanbod is altijd onder begeleiding van één de buurtsportcoaches van SportService Zwolle. Het beweegaanbod is iedere week verschillend. Het is de bedoeling om kennis te maken met verschillende sporten en sportverenigingen. Na een volledig blok kunnen deelnemers samen met de buurtsportcoach langs een sportvereniging om daar kennis te maken en mogelijk in te stromen. BeweegMee! is geslaagd als aan het einde een passende sport of vereniging voor iedere deelnemer is gevonden. Zodat de deelnemers in beweging blijven.

De komende lessen BeweegMee! zijn op:
Dinsdagochtend van 10:45 – 11:45 uur in de Aalanden, Gymzaal de Gouwe 10.
De lessen starten op 4 oktober en zijn er tot en met 13 december 2016.
Op donderdagmiddag zijn de lessen van 15:00 – 16:00 uur in Zwolle Zuid, Gymzaal Tichelmeesterlaan 47. Deze lessen starten op 6 oktober en zijn er tot en met 15 december 2016.
De kosten voor een blok, 10 weken sporten, inclusief koffie/ thee zijn € 20,00.
Als kleding worden sportkleding en sportschoenen geadviseerd.
 
Interesse?
Bent u na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden en lijkt het u leuk om vanaf dinsdag 4 oktober 2016 op een dag en locatie van uw keuze mee te doen? Kom dan in beweging en meldt u aan via de telefoon op: 038 423 66 86 of via de e-mail: buurtsportcoach@sportservicezwolle.nl.
 
Ook kunt u voor meer informatie altijd terecht op de website van SportService Zwolle onder buurtsport – buurtsportcoaches. Hier kunt u ook een film bekijken die een goed beeld geeft van het afgelopen BeweegMee! blok.

Artikel delen:

Reageer