Ongeval Ceintuurbaan kruising Kuyerhuislaan

Zwolle – Op de Ceintuurbaan kruising Kuyerhuislaan heeft woensdagmiddag rond tien over 12 een aanrijding tussen twee auto’s plaats gevonden. De zwarte auto kwam vanaf de kant van Urbana, en de rode vanuit de richting Heino.

img_0221_1.jpg

In de rode auto zaten twee personen. Een van deze personen is gestabiliseerd en geplankt door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. In de zwarte auto zat een vrouw. Zij is met behulp van ambulance personeel uit het voertuig geholpen.

img_0222_1.jpg  

img_0223_1.jpg

img_0224_1.jpg 

 

Er waren drie ambulances en de Rapid Responder ter plaatse. De Voa heeft onderzoek gedaan. De Ceintuurbaan was tijdelijk afgesloten.

 

img_0225.jpg 

img_0226_1.jpg 

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. UPDATE:

    De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de kruising van de Wipstrikkerallee met de Ceintuurbaan. Rond 12.00 uur reden twee auto??s op de kruising. Tijdens het oversteken raakten ze elkaar. De ene auto reed over de Wipstrikkerallee en ging rechtdoor richting Kuijerhuislaan. De andere auto reed over de Ceintuurbaan in de richting de Dokter van Heesweg. De bestuurders van de auto raakten door de aanrijding lichtgewond en zijn voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de aanrijding en de politie wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u de aanrijding zien gebeuren? Neem dan contact op via 0900-8844, onder vermelding BVH: 2016480259.


    Maak melding

Reageer