Overijssel wil door met Commissaris Ank Bijleveld

Zwolle – Woensdag heeft Provinciale Staten Commissaris van de Koning van Overijssel Ank Bijleveld opnieuw voorgedragen. Het CDA Overijssel is zeer verheugd met de voordracht.

CDA fractievoorzitter Martin Reesink had de leiding over de commissie die de Staten adviseerde over de voordracht van Bijleveld. Hij is erg te spreken over het besluit van de Staten: “We hebben Ank Bijleveld leren kennen als een open en hartelijk mens Ze beleeft veel plezier aan haar werk en dat straalt ze uit. Ze vertegenwoordigd Overijssel met hart en ziel én ze is goed benaderbaar voor alle Overijsselaars. Ze heeft als voorzitter van het overleg tussen alle provincies (IPO) haar rol goed opgepakt en mooie resultaten gerealiseerd. Ook bij organisatie van 200 jaar koninkrijk en Koningsdag eerder dit jaar heeft Ank Bijleveld Overijssel mooi voor het voetlicht gebracht. We kunnen niets anders dan blij zijn dat ze ook zelf een tweede termijn als Commissaris van de Koning wil accepteren”.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hoewel de waarde en de zin van een instituut zoals de Provinciale Staten wel eens ter discussie wordt is er niemand die zo’n goede ambassadeur voor onze provincie is als Ank Bijleveld.


    Maak melding

Reageer