Bonjour wil nog langer blijven

Zwolle heeft omwonenden van daklozenopvang Bonjour gevraagd of de opvang langer op de huidige locatie mag blijven.

De onderhandelingen met de eigenaar van de nieuwe plek aan de Roelenweg lopen stroef. Zwolle denkt dat vestiging op die plek in 2009 niet wordt gehaald. Volgens de gemeente kost een tussenoplossing veel geld. Omwonenden weten nog niet of ze op het verzoek ingaan. De daklozenopvang zou vorig jaar al verplaatst zijn. Binnenkort is er een wijkbijeenkomst over het onderwerp.

Bron: RTV Oost.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Onderhandelingen lopen stroef? Het is eerder weer zo’n voorbeeld van weten dat er iets aan zit te komen (oa sanering etc) en dan niet direct actie ondernemen, maar eerst het toen nog wat vage plan rond de zorgboulevard soms even bespreken, maar vooral ook weer even op de stapel met andere documenten laten verdwijnen. En helaas te weinig controlerende vragen vanuit de raad om tot actie te komen in de achterliggende periode, ondanks sigalen die er wel zijn afgegeven….

    Nu mag de buurt weer (voor de vierde keer of zo) aanlopen tegen uitstel en dus tegen het niet nakomen van toezeggingen door de overheid. Dit zal vast weer leiden tot veel emotie in de buurt, waardoor er uitingen komen die de dakloze vervolgens het gevoel zullen blijven geven er eigenlijk niet te mogen zijn.

    Gemeente Zwolle, gefeliciteerd! Goed gedaan! >:(


    Maak melding

Reageer