Inrichting openbare ruimte station Stadshagen

Zwolle – Op donderdag 13 oktober aanstaande kunt u zich laten informeren over de plannen voor de inrichting van de openbare ruimte van het toekomstige treinstation Stadshagen tijdens een inloopbijeenkomst, die georganiseerd wordt door de gemeente Zwolle in samenwerking met de provincie Overijssel en ProRail, in openbare basisschool De Schatkamer, Wildwalstraat 38.

De spoorlijn Zwolle-Kampen wordt in 2017 door ProRail omgebouwd tot een spoorlijn voor elektrische treinen. Tegelijk met de ombouw van de spoorlijn wordt een nieuwe autotunnel onder de Kamperlijn aangelegd, wordt het station Zwolle-Stadshagen gerealiseerd en wordt de directe omgeving hierop aangepast

In een eerder stadium zijn de plannen voor het station en de autotunnel gepresenteerd. Voor de zomer is er een ontwerp van de buitenruimte gemaakt in samenwerking met belanghebbenden. Dit willen we u graag laten zien en we horen graag uw ideeën.

U bent van harte welkom op 13 oktober 2016 tussen 17:00 en 21:00 uur.

In een volgende bijeenkomst, begin 2017, komen ProRail en haar aannemers terug om u meer specifiek te informeren over de uitvoering van de werkzaamheden.

 

Artikel delen:

Reageer