Zwolse Futsal League voor jongeren gestart!

Zwolle – In navolging op het succes van de vorig jaar gestarte Zwolse Futsal League, start WRZV zaalvoetbalvereniging op 5 oktober 2016 met de tweede editie van deze zaalvoetbalcompetitie voor jongeren in de leeftijd van 16 t/m 18 jaar.

“Aangezien de vraag van jongeren leeft voor een structureel zaalvoetbalaanbod, zijn we direct na de zomer gestart met de nieuwe editie van de WRZV Futsal League. Hiermee spelen we als zaalvoetbalvereniging in op de behoefte die leeft onder de doelgroep. Daarnaast bieden we de jongeren de kans om kennis te maken met zaalvoetbal en zich hierin te ontwikkelen. Tevens is het een mooie opstap richting onze reguliere competitie op de maandag- en woensdagavond”, aldus een tevreden voorzitter Freddy Eikelboom. De competitie biedt ruimte voor maximaal 10 teams en zal gehouden worden in de WRZV hallen te Zwolle.

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag tussen 16:00 en 18:30 uur. Hou jij van zaalvoetbal, stel dan een team samen van minimaal 7 personen. Teams kunnen samengesteld worden vanuit scholen, wijken of verenigingen. Deelname is geheel GRATIS!

Aanmelden

Stuur een mail naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl en ontvang het aanmeldingsformulier. Instromen tijdens de competitie is mogelijk!

Artikel delen:

Reageer