FC Hummel verplettert AVC

Zwolle – Er stond met de zaalvoetbalwedstrijd FC Hummel – AVC een mooi affiche op het programma afgelopen woensdag in de hoofdklasse B. Beide teams waren nog ongeslagen en op volle ‘oorlogssterkte’. In een mooie, maar vooral sportieve wedstrijd, waren beide teams in het eerste deel van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. Totdat FC Hummel steeds meer bal bezit kreeg en de spelers van AVC met mooie combinaties van het ‘kastje naar de muur stuurde’.

Met een slimme en uitgebalanceerde tactiek walste de koploper in het tweede bedrijf volledig over AVC heen. Medekoploper in de hoofdklasse B Vastgoed Dalfsen had weinig problemen met YBC en won met 11-5. The Green Room kon net geen punt uit het vuur halen in de wedstrijd met Europanel en verloor nipt met 2-3. Voor Bordeaux Groen was er eindelijk weer een resultaat te melden na alleen nog nederlagen te hebben geleden. Het werd 4-4 tegen de Belgische Keizer 2. Krijtje FC had de nederlaag vorige week tegen AVC goed verwerkt en kon met een 7-3 zege op Neptunes’12 weer drie punten bijschrijven. In de maandag hoofdklasse staat er nog geen maat op VT Benz uit Kampen.

Het team van Walid Gabara heeft de wind aardig in de zeilen en laat de tegenstanders voorlopig nog kansloos. Dit keer was Diaspora niet sterk genoeg voor de algemeen WRZV kampioen. VT Benz won met 6-2. Bola-Lah! kan aardig voetballen, wanneer het team compleet is. Met Romano Luhukay in de ploeg is er een geduchte concurrent bijgekomen in de strijd om de titel dit seizoen. Bola-Lah! won knap met 6-4 van het sterke Dozend.
 
Present ging kansloos met 1-6 onderuit tegen Cycloon Zwolle. Het team had al een poosje niet meer verloren en had zege op zege geboekt. De ‘oor wassing’ tegen Cycloon was dan ook vast even wennen voor de promovendus. HubTO Desk & Office won knap met 10-5 van Opgezwolle. Exact wist na een 4-8 achterstand tegen de Belgische Keizer 1 terug te komen tot 8-8. VIPS is de nieuwe koploper na een 7-3 zege op Minoyu Restaurant. FC Auto Siero en de Blije Kornuiten hielden elkaar met 4-4 in evenwicht.
 
De Thrillseekers gaan alleen aan kop in de eerste klasse C na een 5-3 zege op FC Pitt. Aqua Comfort verloor verrassend met 3-8 van Innofeet en Styrinth was met 5-1 te sterk voor Pandje 2.0. FC Banlieu verraste door KPS Steigerbouw met 9-3 te verslaan en zvt Edon kwam tekort tegen L&M Workwear.     
 
De volgende competitieronde is op maandag 3 oktober en woensdag 5 september. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. 
 
Op maandag 3 oktober speelt WRZV Zwolle 1 uit in de Zwolse derby tegen IFC Donaci. Deze wedstrijd staat op het programma in de KNVB hoofdklasse G en begint om 19.45 uur in het Landstede Sportcentrum. 
 
Teams en individuele spelers kunnen zich nog opgeven voor de WRZV Futsal League. De competitie is voor de leeftijd van 15 t/m 18 jarigen en wordt gespeeld op de woensdagmiddag. De competitiewedstrijden duren 2 x 20 minuten. 
Aanstaande vrijdag en op vrijdagavond 7 oktober as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Lambert Lim Duan en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur en je dient uiterlijk 17.45 uur aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom. 
 
Voor inschrijven kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl  

Artikel delen:

Reageer