Vrijwilligers gezocht voor inloophuis de Bres

Zwolle – "Luister je graag naar verhalen van mensen? Ontmoet je graag mensen met verschillende achtergronden? Werk je graag samen met medevrijwilligers?" Dan is inloophuis de Bres wellicht iets voor u of jou.

De Bres is een inloophuis in de binnenstad van Zwolle en biedt laagdrempelige gastvrijheid. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar iedereen binnen kan lopen voor een praatje. Soms om even op verhaal te komen met een kop koffie of thee, de krant te lezen , een spelletje te doen, of gewoon een beetje rust te ervaren. De Bres zoekt voor de woensdag, vrijdagmiddag en 1x per maand op zondagmiddag (koopzondag) gastheren of gastvrouwen die zich voor één middag in de week, of twee weken of in de maand willen inzetten.

De werkzaamheden van de gastvrouwen/-heren bestaan uit: ontvangen van gasten met een kopje koffie of thee, bieden van een luisterend oor, stimuleren en begeleiden van activiteiten, zorgdragen voor de sfeer in huis en verrichten van kleine huishoudelijke werkzaamheden.
Kernbegrippen hierbij zijn: actief luisteren, ondersteunen, betrokken, respectvol,sociaal vaardig en in staat tot samenwerking.
De Bres biedt: zinvol werk, fijne collega’s, begeleiding, een vrijwilligerscontract, een ongevallenverzekering en reiskostenvergoeding. U kunt contact opnemen met de coördinatoren van de Bres, Lucia de Besten en Alie Bakker, te bereiken op telefoonnummer 0384213155. Email: info@debreszwolle.nl . W: www.debreszswolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer