Hanzelezing 2007

 De Hanzelezing, het jaarlijkse evenement voor relaties van Windesheim, krijgt dit jaar de vorm van een workshop die in het bedrijfsleven hoge ogen gooit. ‘Ja-maar’, een interactieve workshop over houding, vindt plaats op woensdag 28 november.
 
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor genodigden van de hogeschool. Het thema van de Hanzelezing is dit jaar de houding van mensen in een professionele organisatie. Windesheim vroeg Berthold Gunster zijn Ja-maar® filosofie toe te lichten. Als regisseur en trainer ontwikkelde Gunster een praktische methode die helpt de overgang te maken van een ja-maar naar een ja-en houding. Ruim 75.000 mensen volgden inmiddels een Ja-maar® programma. Houding wordt als gespreksonderwerp vaak gemeden, want een discussie erover lijkt al gauw op persoonlijke kritiek. Maar dat hoeft helemaal niet. Tijdens de interactieve workshop van Gunster blijkt hoe we onszelf min of meer geprogrammeerd hebben. Aan de hand van theatrale acts, de Ja-maar Bingo en intrigerende hersenkrakers wordt de inhoud op verschillende werk- en denkniveaus duidelijk gemaakt.

 Filmpremière
Tijdens de Hanzelezing vindt dit jaar bovendien de première plaats van de nieuwe bedrijfsfilm van Windesheim. De film, een kernachtige schets van de hogeschool in enkele minuten, wordt tijdens de Hanzelezing officieel gepresenteerd. De lezing wordt vergezeld door een buffet.
Windesheim organiseert voor zijn relaties jaarlijks de Hanzelezing. In deze lezing wordt ingegaan op actuele, economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Het doel van de Hanzelezing is om de hogeschool een plaats te geven in het hart van de regio en activiteiten te ontwikkelen waarin kennisstructuren en kennisinnovatie centraal staan. Windesheim is van mening dat het de opdracht is van een moderne kennisinstelling om een positieve stimulans te geven aan de ontwikkeling van de stad Zwolle en de brede regio.
 
Aanmelden
De Hanzelezing 2007 start op 28 november om 17.00 uur in de Gert Veenhovenzaal van de Christelijke Hogeschool Windesheim, Campus 2-6, Zwolle. U kunt zich aanmelden voor de Hanzelezing via de agenda op www.windesheim.nl. Deelname aan de Hanzelezing is kosteloos.
 
 
 

Artikel delen:

Reageer