Grote Kerk zoekt nieuwe vrijwilligers

Zwolle – De Grote Kerk Zwolle zoekt extra vrijwilligers om haar ambitie als nieuwe stadskerk verder vorm te geven. Op maandag 10 oktober houdt de kerk een bijeenkomst voor belangstellenden.

Directeur Benjamin Koolstra: "Er valt steeds meer te beleven in de Grote Kerk in Zwolle. Kunst, culturele en educatieve activiteiten, performances, concerten, optredens, vieringen, debatten, markten. Noem maar op. Dat alles wordt mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers. En de komende tijd gaat er nog meer gebeuren. De Grote Kerk gaat haar programmering namelijk verder uitbreiden. Daar kunnen we extra hulp goed bij gebruiken."

De kerk zoekt podiumbouwers, expositiemakers, technici, huismeesters en productieleiders en mensen voor de horeca. En ook vrijwilligers die willen helpen bij het aanvragen van subsidies, bij de programmering en bij de communicatie. "Dus heb je talent en tijd over, dan ligt er voor jou een mooie uitdaging in de Grote Kerk. Want het is leuk en levert je een hoop nieuwe contacten op. Bovendien kan het ook een mooie aanvulling zijn op je cv", benadrukt Koolstra. "Je hebt niet alleen de keus uit allerlei activiteiten maar je maakt ook deel uit van een gezellige club mensen. Bij ons werken zowel ervaren en door de wol geverfde krachten als ook jonge vrijwilligers met frisse, nieuwe ideeën en energie voor twee." De open avond op maandag 10 oktober begint om 19.00 uur. Koolstra en zijn team vertellen kort wat je zou kunnen bijdragen aan de activiteiten van de Grote Kerk. Daarna is er volop gelegenheid om door te praten. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@grotekerkzwolle.nl. Wie die dag niet kan maar wel belangstelling heeft kan mailen naar hetzelfde adres of bellen met met 06 – 28 44 62 27

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Vrijwilligers zijn het smeermiddel van de maatschappij. Waren we dat ff vergeten? Wat zouden bijvoorbeeld de sportclubs zonder die mensen moeten?


    ⚠️ Meld

Reageer