Bridgen in Zwolle Zuid

Zwolle – Bridgeclub Zwolle Zuid gaat na de zomerbridge gewoon door met haar inloopavonden. Elke vrijdagavond kan iedereen komen bridgen. Voor leden is dit gratis, niet leden betalen €6,- per paar per avond. Er wordt gespeeld in een modern ingerichte speelzaal onder leiding van bevoegde wedstrijdleiders. De sfeer is ontspannen, maar er wordt wel volgens de regels van de Nederlandse Bridge Bond (NBB) gespeeld. De uitslagen en spelverdelingen van elke speelavond komen op internet te staan.

Voor NBB leden zijn er zgn. meesterpunten te verdienen. Inschrijven kan tot 16.00 uur via de site www.bczwollezuid.nl Vanaf 19.00 uur liggen de ‘loopbriefjes’ klaar en om 19.30 uur start het spel. Heeft u geen bridge-partner en wilt u toch komen bridgen? Stuur dan voor 16.00 uur een mail aan bestuur@bczwollezuid.nl en wij zoeken een partner voor u. Bridgeclub Zwolle Zuid ziet u graag op vrijdagavond in de Willemszaal van de Kievitsbloem aan de Patriottenlaan 3 in Zwolle Zuid (achter het winkelcentrum). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Natuurlijk kunt u ook lid worden van deze gezellige bridgeclub. Het lidmaatschap kost € 60,- per jaar. Daarvoor kunt u bridgen op ca. 38 clubavonden en deelnemen aan de bijzonder paas- en kerstbridgedrive. 
Kom bridgen, bridgen houdt uw hersens jong!
Artikel delen: