Spellenspektakel

De populariteit van gezelschapsspellen is weer helemaal terug van weggeweest! Spellen spelen – zoals Poker, Pokémon en Kolonisten van Catan – is weer in! Het Spellenspektakel in de IJsselhallen Zwolle speelt hierop in door de grootste verzameling spellen te brengen waarmee bezoekers uitgebreid kunnen kennismaken door deze zelf te spelen. Drie dagen spelen, kijken en beleven.

 

Tijdens het evenement in Zwolle zijn de grote spelproducenten van Nederland aanwezig.


Voor de echte spelfanaten is een bezoek aan het Spellenspektakel een must! Hier kunnen zij spellen spelen, demonstraties bijwonen, deelnemen aan toernooien en workshops en masterclasses volgen.

Nu nóg groter en nóg spectaculairder. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse kinderattracties, zoals springkussens en echte Bella Sara Pony’s. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen op de Nederlandse Stripboekenbeurs.

Pokémon Dagen – Secret Wonders exclusief te koop op Spellenspektakel

Tijdens het Spellenspektakel wordt er ook aan de fans van het kaartspel Pokémon gedacht. In de Pokémonhal kun zijn er honderden plaatsen gereserveerd om anderen met je deck uit te dagen, je kunt er lekker chillen, de Pokémon TV-serie bekijken of kaartjes van de nieuwe serie Secret Wonders kopen. Dit is een buitengewone kans, want Secret Wonders is nog nergens in Nederland verkrijgbaar en komt pas op 5 december uit in de winkels. De deelname aan de toernooien is gratis. Kijk voor tijden en eventuele inschrijvingen op http:// www.spellenspektakel.nl. .

Uitreiking Nederlandse Spellenprijs

De stichting Nederlandse Spellenprijs zal tijdens Het Spellenspektakel de Nederlandse Spellenprijs 2007 uitreiken.

 

Wereldrecordpoging

Tientallen fanatieke Tantrix-spelers zitten vrijdag 23 november, de eerste dag van het Spellenspektakel, in alle vroegte klaar om het wereldrecord Tantrix Spaghetti te verbreken.

 

Tickets en openingstijden

Tickets zijn bij de entree van IJsselhallen Zwolle verkrijgbaar maar kunnen ook vooraf met korting besteld worden via www.spellenspektakel.nl.

Volwassenen betalen aan de kassa € 12,- en kinderen (4 tot en met 12 jaar) betalen € 7,- per persoon.

 

Openingstijden:          Vrijdag              12.00- 18.00 uur

            Zaterdag           10.00- 18.00 uur

            Zondag             10.00- 17.00 uur 

 

 

Meer informatie is te vinden op www.spellenspektakel.nl.

 

Artikel delen:

Reageer