Buitenspeeldagen in Doepark Nooterhof

Zwolle – Tijdens de herfstvakantie organiseert Doepark Nooterhof, in samenwerking met SportService Zwolle en Frion, leuke Buitenspeeldagen voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Op maandag 17 oktober en dinsdag 18 oktober zijn kinderen tussen 13.30 uur en 16.00 uur van harte welkom voor een heerlijke middag buitenspelen.

img_4845.jpg 

Beide middagen worden er diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Daarvoor werkt het Doepark samen met verschillende organisaties. De kinderen kunnen samen met hun (groot) ouders plaatsnemen aan Frion’s knutseltafel, SportService Zwolle verzorgt een kennismaking met allerlei buitenspeel- & sportactiviteiten samen met SportPark Marslanden. Unicef en Thales verzorgen op de maandag een extra activiteit en op de dinsdag is het Wereld Natuur Fonds aanwezig. Op beide dagen hebben wij ‘ Fred en Ed’ te gast voor een lekkermij. 

Mochten de kinderen nog niet uitgespeeld zijn na deze 2 dagen dan organiseert Kinderboerderij Wezenlanden op 20 en 21 oktober nog eens 2 middagen.

De kosten voor een middag spelen bedragen € 2,50 per kind.

Dit zijn echte Buitenspeeldagen! Mocht het stortregenen dan gaan de activiteiten helaas niet door. Verder vindt het hele programma buiten plaats. Kijk bij twijfel over de doorgang op de site en hou onze social media kanalen in de gaten.

De organisatie van de Buitenspeeldagen is in handen van studenten van Landstede in samenwerking met Frion en SportService Zwolle

Artikel delen:

Reageer