Concert Robert Cray van De Spiegel naar Hedon

Zwolle – Om productietechnische redenen wordt het optreden van The Robert Cray Band op dinsdag 18 oktober verplaatst van Theater De Spiegel naar poppodium Hedon. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en de aanvangstijd blijft 20.30 uur. Er zijn via de Hedon-zwolle.nl en bij Plato Zwolle nog kaarten te verkrijgen voor het optreden.

robertcrayband.jpeg 

Omdat poppodium Hedon standaard niet over zitplaatsen beschikt, betekent de verplaatsing van Robert Cray Band dat dit dan ook een staconcert zal worden. Bezoekers die onverhoopt niet meer naar het concert willen gaan kunnen hun kaarten retourneren en hun aankoopbedrag teruggestort krijgen. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met Zwolse Theaters via het mailadres info@zwolsetheaters.nl, onder vermelding van uw naam, adres en IBANnummer, of via 0900-1435 (0,45 c/m).

Robert Cray Band
Robert Cray geldt al decennia lang als één van de grootste gitaristen van zijn generatie. Met 5 Grammy Awards op zak, enkele bekende wereldhits en meer dan 12 miljoen verkochte albums en duizenden uitverkochte concerten over de gehele wereld is de zanger/gitarist niet meer weg te denken uit de internationale muziekwereld.
 
In zijn 40-jarige carrière heeft Cray geschreven en opgetreden met vele internationale collega’s, van Eric Clapton tot Stevie Ray Vaughan en van Bonnie Raitt tot John Lee Hooker, om er maar een paar te noemen. Als grote voorbeelden noemt hij Jimi Hendrix en BB king, maar ook zangers als Bobby ‘Blue’ Bland en gitarist Albert Collins.
 
ROBERT CRAY BAND
Support: IAN SIEGAL
Locatie            : Grote Zaal, Hedon
Wanneer         : dinsdag 18 oktober
Zaal Open       : 19:30 uur 
Aanvang          : 20:30 uur
Entree             : € 32,00
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer