Dag van de duurzaamheid bij Windesheim

Zwolole – Tijdens de Dag van de Duurzaamheid (maandag 10 oktober 2016) vindt op Windesheim de bijeenkomst ‘Waarom duurzame bedrijfsvoering?’ plaats.

Deze bedrijvenbijeenkomst gaat over het verduurzamen van gebouwen en bedrijfsvoering. Maatschappelijk ligt er een enorme opgave om te komen tot een besparing van fossiele brandstoffen en vermindering van CO2-uitstoot. Deze opgave komt voort uit landelijke doelstellingen en internationale verdragen. Er wordt een gesprek gevoerd  met bestuurders over duurzaamheid: Wat moet er volgens de wet gebeuren? Wat vinden klanten er van? En wat beweegt bestuurders om met dit onderwerp aan de slag te gaan?

Erik Lievers (gedeputeerde bij de provincie Overijssel) is hoofdspreker en vertelt over de visie van de provincie Overijssel op verduurzaming van bedrijfsvoering. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en vindt plaats op maandag 10 oktober van 14.00 tot 17.30 uur op Windesheim. Adres: Campus 2-6, 8000 GB in Zwolle. De ontvangst is in ruimte G.2.20 (Gert Veenhoven zaal).
 
‘Waarom duurzame bedrijfsvoering?’ wordt georganiseerd door Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle, Windesheim en Natuur en Milieu Overijssel.

Artikel delen:

Reageer