PEC Zwolle Street League trapt af

Zwolle – Vrijdag 7 oktober begint al weer het vierde seizoen van de PEC Zwolle Street League. Verschillende wijken gaan het weer tegen elkaar opnemen om te strijden om het felbegeerde kampioenschap.

pec_zwolle_street_league_2016-2017.jpg 

Normaliter worden de wedstrijden op meerdere locaties gespeeld, maar om de aftrap van de eerste speelronde extra glans te geven vinden de wedstrijden nu op één locatie plaats. Dit keer in Holtenbroek op de trapveldjes bij de Van der Capellen scholengemeenschap aan de Lassuslaan. Naast het spelen van de eerste competitiewedstrijden, gaan de teams spandoeken maken en worden de teams op de foto gezet. Ook kan iedereen met behulp van een snelheidsmeter zelf ervaren hoe hard je kunt schieten.

Wat is de PEC Zwolle Street League?
PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Iedere wijk in Zwolle kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mogen de teams zelf kiezen en wordt het eigen stadion! Bij uitwedstrijden gaan de teams op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond. 
Bij PEC Zwolle Street League scoor je niet alleen Likes door het winnen van wedstrijden maar ook door je sportief te gedragen tijdens het voetballen en door je in te zetten voor de eigen wijk. Daarnaast scoren de jongeren extra Likes door mee te doen aan de thema avonden die tijdens de competitie worden georganiseerd. De competitie wordt in december afgesloten met een finaleronde. Na de winterstop starten we met een nieuwe (voorjaars)competitie. Dan is het mogelijk om je weer aan te melden, zowel individueel of als team.  
Ben je benieuwd naar de PEC Zwolle Street League? Kom dan gerust een kijkje nemen bij de openingsronde of een van de andere speelrondes. Kijk voor meer informatie over deze competitie op www.peczwollestreetleague.nl of op Facebook: PECZwolleStreetLeague of Twitter: @PECStreetLeague.

Artikel delen:

Reageer