Wie wordt de nieuwe Stadsprins van Sassendonk

Zwolle – De spanning neemt toe! Wie wordt de nieuwe Stadsprins van Sassendonk? Na maanden gissen komt er tijdens de jaarlijkse Sassendonkse Zittingsavond in de Nieuwe Buitensociëteit een einde aan deze onzekerheid. Deze feestelijke avond vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 november. Tijdens de komende Zittingsavond neemt carnavalvierend Zwolle op gepaste wijze afscheid van Prins Kinne de 1e en zijn adjudanten Neuse en Ore en wordt de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend gemaakt.

prins_kinne_i_neuse_ore.jpg 

De Sassendonkse Zittingsavond heeft na de afgelopen drie edities aangetoond dat de vernieuwde formule een groot succes is. "Het is een avond die staat als een huis en waar de ‘olderwetse’ allure weer in is teruggebracht", aldus Denis Holterman (Voorzitter Vorstendom van De Eileuvers). “Wie zien op deze avond een mix van Eileuver-leden, maar ook van veel enthousiaste vriendengroepen die tijdens carnaval actief zijn. Die laatste groep leeft maanden naar de carnaval toe en is deze avond ook voor hen een aftrap naar de komende carnaval toe”, vult Mike van der Weerd (Voorzitter cie Sassendonkse Zittingsavond) aan.

Programma

Dit jaar mogen de gasten zich verheugen op een avondvullend programma met verrassend en herkenbaar entertainment voor alle generaties carnavalsvierders! De avond start officieel om 20:30 uur. De deuren van de zaal zullen dan sluiten dus wees op tijd. Om 23:11 uur wordt traditiegetrouw de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend gemaakt. Aansluitend is er een spetterende afterparty in de foyer. Kortom: Een avond voor alle carnavalsvierders, vriendengroepen, verenigingen!
 
Start kaartverkoop

De verkoop start maandag 10 oktober om 13:00 uur bij Fietsgoed.nl-Scholten in het centrum van Zwolle. De kaarten zijn tevens te koop bij ’t Proeflokaal van Zwolle op de Blijmarkt. “Wij verwachten a.s. maandag een run op de verkoop van de entreekaarten. We worden namelijk nu al dagelijks gebeld door enthousiaste carnavalsvierders die deze avond niet willen missen!", aldus Van der Weerd. Het advies van de organisatie is dan ook om er snel bij te zijn en geen risico te nemen, want op = op. De prijs van de entreekaarten is 15 euro per stuk.
 
Via Facebook SassendonkseZittingsavond wordt iedereen op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Gelukkig mag iedereen dat voor zichzelf bepalen arno13, een wereld vol met suurpruimen zoals jij zou pas echt triest zijn. Ik gun ieder zijn of haar feestje, dus ook de mensen die carnaval vieren. Alaaaf!


    Maak melding

  2. Dag Arno13, kom een keer kijken en geef dan je oordeel. Je bent van harte welkom. Voor 15 euro krijg je een mooie avond met een programma van hoge kwaliteit. En je eerste consumptie (mag ook een biertje zijn) krijg je van mij.
    Jaap Hagedoorn, voorzitter cv de Eileuvers


    Maak melding

Reageer