VVD-Kamerlid Han ten Broeke bezoekt Zwolle

VVD-Kamerlid Han ten Broeke brengt maandag 19 november een werkbezoek aan Zwolle.

Tijdens zijn bezoek aan de hoofdstad van Overijssel zal de VVD-politicus uit Oost-Nederland vragen van belangstellenden beantwoorden tijdens zijn spreekuur genaamd ‘Broodje Tweede Kamer’. Daarnaast zal hij samen met wethouder Martin Knol (PvdA) een bezoek brengen aan de wijk Kamperpoort.

Broodje Tweede Kamer wordt tussen 11.30 en 13.30 uur gehouden in Grand Cru Café Public aan de Blijmarkt 23. In het historische bankgebouw uit 1817 worden mensen uitgenodigd aan te schuiven en vragen te stellen over allerlei zaken. “Dichter kunnen we de politiek niet bij de mensen brengen”, stelt Ten Broeke. “Om een goed beeld van de eigen regio te krijgen is het belangrijk om zo veel mogelijk mensen te ontmoeten.” Broodje Tweede Kamer wordt na eerdere edities in Enschede en Deventer nu voor de eerste keer in Zwolle gehouden.

Na afloop van het spreekuur wordt de wijk Kamperpoort bezocht. Een wijk volop in ontwikkeling waarbij is gebleken dat herstructurering van een wijk veel meer kan zijn dan slechts de herontwikkeling van een achterstandswijk of het opknappen van een oude stadsbuurt. De wijk Kamperpoort is een wijk met veel mogelijkheden en is van invloed op de beleving en uitstraling van de hele Zwolse binnenstad.

Artikel delen:

Reageer